اهدای کتاب، اهدای دانایی

◀️ آغاز طرح اهدای کتاب، اهدای دانایی در کتابخانه مرکزی دانشگاه هرمزگان به پیشنهاد شورای صنفی و رفاهی دانشجویان

اهدای کتاب، اهدای دانایی

💠 دکتر لیلا جعفری سرپرست کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه هرمزگان با اشاره به آغاز طرح اهدای کتاب‌های عمومی و درسی بلااستفاده و مازاد اساتید و دانشجویان به کتابخانه مرکزی دانشگاه بیان نمود: این طرح اقدامی مؤثر برای احیاء و تقویت سنت حسنه نذر کتاب یا وقف در گردش کتاب و هدیه دادن کتاب به‌عنوان یک فعالیت فرهنگی می‌باشد.

◀️ وی افزود: این طرح با اهدای ۲۰ جلد کتاب از سوی دانشجوی رشته مدیریت امور گمرکی؛ جناب آقای کیانوش رضایی آغاز شد و تا پایان امتحانات ادامه می‌یابد.

دکتر جعفری از اساتید و دانشجویان علاقه‌مند به شرکت از این طرح دعوت نمود برای اهدا کتاب از شنبه تا چهارشنبه از ساعت ۷.۳۰ تا ۱۷ به کتابخانه مرکزی مراجعه نمایید.

◀️ شایان‌ذکر است: این طرح به پیشنهاد دبیر کل شورای صنفی و رفاهی دانشجویان دانشگاه هرمزگان جناب آقای محمدحسین دانایی فر برگزار می‌گردد.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان