معاونت دانشجویی

پیام تبریک معاون محترم دانشجویی جناب آقای دکتر منصور فرخی به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س) روز دختر و دهه نورانی کرامت.

دهه کرامت که با ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها بانوی کرامت و مظهر فضایل آغاز و با ولادت با سعادت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام به پایان می رسد، ایام مبارک و پر برکتی است که عطر شمیم رضوی فضای میهن اسلامی مان را معطر و دل ها را منور می سازد.

اینجانب فرا رسیدن دهه کرامت و روز ملی دختر را به همه دختران این مرز و بوم خصوصاً دانشجویان دختر دانشگاه هرمزگان تبریک عرض نموده و از پروردگار متعال بهره مندی از سیره و روش زندگانی این بانوی عفیفه به منظور رشد معنوی، علمی و اخلاقی دختران کشور عزیزمان را خواستارم.

1   0
captcha