مجتمع آموزش عالی میناب

EnAr

انتخاب سرکار خانم دکتر حیدرزاده به عنوان استاد نمونه آموزشی

بر اساس ارزیابی های انجام شده، سرکار خانم دکتر حیدرزاده به عنوان استاد نمونه آموزشی در مجتمع آموزش عالی میناب انتخاب گردید. در پیام تقدیر دکتر ظهیری نیا معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، خطاب به ایشان آمده است:

به پاسداشت همت وثیق حضرتعالی در امر آموزش و تربیت دانشجویان که با مجاهدت و حسن خلق به لطف پروردگار و به مدد دستان پرتوان جنابعالی رقم خورده است، شایسته است در کمال احترام و افتخار این لوح سپاس تقدیم محضر عالمانه و اندیشمندانه ی شما گردد. از آستان حضرت احدیت مزید توفیقات روز افزون توام با سلامتی و شادکامی برای جنابعالی مسالت می گردد.

بدینوسیله این موفقیت را به ایشان تبریک عرض نموده و آرزوی موفقیت در مراحل مختلف زندگی برای ایشان مسالت داریم.