دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

پاسداشت فرهنگی

ششم آبان سالروز شهادت مظلومانه آرمان علی وردی

ششم آبان سالروز شهادت مظلومانه آرمان علی وردی است.در بهبوهه فتنه ۱۴۰۱ جنایت وحشتناکی در محله اکباتان تهران رقم می‌خورد که هر انسان آزاده ای با اندیشیدن درباره ابعاد این حادثه به وضوح می‌تواند ماهیت مدعیان زن زندگی آزادی را درک کند.

نحوه شهادت آرمان علی وردی به گونه ای است که نشان میدهد در اندیشه قاتلان او نه تنها جایی برای زن و زندگی و آزادی وجود ندارد بلکه سراسر توحش و خون‌خواری است. در عصر اطلاعات که رسانه های مجازی یکه تازان انتشار اطلاعات می‌باشند، سواد رسانه از ضروریات زندگی اجتماعی است و بر اساس آن است که هر شخصی تعیین میکند که کدام سو بایستد که اگر خطا کند و سوگیری نادرست که میتواند بر اساس بی سوادی رسانه ای بوده باشد، انجام دهد تاوان آن میتواند سخت و سنگین باشد چیزی در اندازه همین جنایتی که برای آرمان رقم خورد. به یقین در این پدیده هیچ کس نمی‌تواند بی طرف باشد، هر کس متناسب با سواد رسانه‌ای خود و درک و وجدان خود یک طرف خواهد ایستاد و يُرِيدُ اللَّهُ أَنْ يُحِقَّ الْحَقَّ بِكَلِماتِهِ وَ يَقْطَعَ دابِرَ الْكافِرِينَ‌.