دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

برگزاری ویژه برنامه 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز در دانشگاه هرمزگان

ویژه برنامه 13 آبان، روز مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش‌آموز در دانشگاه هرمزگان با حضور امیر دریادار دوم ستاد، فرهاد فتاحی فرمانده ناو گروه ۸۶ و حضور دانشگاهیان دانشگاه هرمزگان برگزار گردید.

دکتر ظهیری نیا، سرپرست دانشگاه هرمزگان در ابتدای این برنامه پیمایش بیش از 65 هزار کیلومتر در مدت زمان هشت ماه را کاری بزرگ و افتخار‌آمیز برای جمهوری اسلامی ایران و نیروی دریایی دانست.

وی افزود: 13 آبان یادآور استکبار ستیزی نسل جوان جامعه ایران است و روحیه استکبار ستیزی از قبل از انقلاب در جامعه ما وجود داشته و در روز 13 آبان نقطه تجلی آن است.

وی با اشاره به جنایات انجام گرفته به دست رژیم اشغال‌گر صهیونیستی در فلسطین اشغالی افزود: همانگونه که در ایران اسلامی تکلیف نظام سلطه مشخص شد به یاری خداوند بزودی در فلسطین هم تکلیف آنها یکسره خواهد شد.

در پایان این برنامه از امیر دریادار دوم ستاد، فرهاد فتاحی فرمانده ناو گروه ۸۶ تقدیر به عمل آمد.