دانشگاه هرمزگان
ارتباط‌باصنعت آزمایشگاه مرکزی کتابخانه مرکزی هیأت علمی مجتمع دانشگاهی میناب آموزش های آزاد نهاد رهبری

از دانشجوی مدال آور ورزشی دانشگاه هرمزگان تقدیر شد

آیین تقدیر از جناب آقای امید ذاکری مدال آور مسابقات پارا آسیایی هانگژو 2022 برگزار شد.

در این مسابقات جناب آقای امید ذاکری در مسابقات شطرنج این مسابقات مقام دوم را کسب نموده است.

بازی های پاراآسیایی هانگژو 2022 از 30 مهر تا 6 آبان در 22 رشته ورزشی تیروکمان ، دوومیدانی ، بدمینتون ، فوتبال نابینایان ، بوچیا ، کانو ، شطرنج ، دوچرخه سواری ، گو ، گلبال ، جودو ، بولز ، وزنه برداری قدرتی ، رویینگ ، تیراندازی ، شنا ، تنیس روی میز ، تکواندو ، بسکتبال با ویلچر ، والیبال نشسته ، شمشیر بازی با ویلچر و تنیس با ویلچر برگزار گردید.

کاروان ورزش ایران با نام «فرزندان ایران» و با شعار «ایمان، ایران، افتخار» با ۲۱۱ ورزشکار و در ۱۶ رشته ورزشی در بخش مردان و ۱۱ رشته ورزشی در بخش زنان در این دوره بازی‌ها شرکت کردند.