آغاز ثبت نام بیست و ششمین دوره ازدواج دانشجویی در قالب طرح ملی همسفر تا بهشت (سفر مشهد مقدس)

ویژه دانشجویان متاهل با تاریخ عقد از 1 فروردین ماه 1401 الی 30 مهرماه 1402

شرط ثبت نام: دانشجو بودن حداقل یکی از زوجین در تاریخ رسمی عقد (نه دانشجو بودن در زمان ثبت‌نام)

مهلت ثبت نام: 8 تا 30 آبان ماه 1402

تاریخ سفر: 7 آذرماه لغایت 22 اسفندماه 1402و به انتخاب زوجین

دانشجویان متاهل متقاضی شرکت در این طرح می‌توانند تا 30 آبان‌ماه با مراجعه به سامانه ezdevaj.nahad.ir در قسمت "همسفر تا بهشت" از شرایط ثبت‌نام در دوره مطلع گردند و با ثبت‌نام در این طرح از مزایای آن بهره‌مند شوند. برای کسب اطلاعات بیشتر به دفتر نهاد رهبری در دانشگاه واقع در طبقه دوم ساختمان دانش مراجعه و یا با شماره 33711012-076 تماس حاصل نمایید.

ضوابط و مقررات دوره را اینجا ببینید.