در هفته پژوهش و فناوری برگزار شد؛

تجلیل از مفاخر علمی و پژوهشی دانشگاه هرمزگان

دکتر ظهیری نیا، سرپرست دانشگاه هرمزگان در این مراسم گفت: تا زمانی که علم به ثروت تبدیل نشود دانشگاه در ایفای نقش خود ناتوان بوده‌ است.

دکتر ظهیری نیا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری " اگر کشوری به اهمیت و جایگاه پژوهش پی‌ببرد مطمئناً می‌تواند پایه‌های محکم اقتصاد دانش‌بنیان را به وجود آورد" گفت: نتیجه‌بخشی در پژوهش زمان‌بر بوده و حمایت همه جانبه می‌‌طلبد. اگر پژوهشگر از آینده مطمئن باشد با اطمینان بیشتر قدم در راستای حل مشکلات کشور برمی‌دارد.

وی با تاکید بر اینکه تا به مرحله پژوهش و تولید علم نرسیده‌ایم، به خودکفایی هم نخواهیم رسید، گفت: اگر یک کشوری بخواهد توسعه پیدا کند راهی جز علم ندارد که در آن پژوهش و پژوهشگر مورد تجلیل قرار می‌گیرد.

دکتر باران زاده، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه هرمزگان نیز در این آئین به ارائه گزارش عملکرد و دستاوردهای پژوهشی این دانشگاه در طول یک سال گذشته پرداخت.