به مناسبت روز دانشجو

16 آذر روز دانشجو گرامی باد

هفتاد سال از روزی که مبدأ نامگذاری برای روز دانشجو بوده است گذشته است و حوادث گوناگونی در فضای سیاسی و اجتماعی جهان رقم خورده است، عمری به اندازه پختگی یک دانشمند هفتاد ساله و یقینا چنین است که هر کس تاریخ این هفتاد سال را خوانده باشد و بداند مانند آن است که در تمام دوران های این هفتاد سال زیسته است. شانزدهم آذر به نام دانشجو نامگذاری شده است تا که یادآور شاخصه های چون مجاهدت، شجاعت، مطالبه گری و کنش گری دانشجویان باشد و تنها زمانی شایسته عنوان دانشجو خواهیم بود که هویت خود را آنچنان ساخته و پرداخته کرده باشیم که شأن دانشجویی و شاخصه های مذکور در همه هویت ما رخ بنماید. امروز جهان و مسائل آن در همه عرصه ها بسیار پیچیده تر از قبل است و طبیعتاً در چنین فضایی هوشمندی و بصیرتی مضاعف نسبت به گذشته لازم است تا اینکه بتوان به عنوان یک دانشجو از میان مسائل سربلند و پر توفیق بر خیریم.

این روز را به افتخار همه دانشجویان، گرامی می‌داریم و از خداوند متعال توفیقات روزافزون برای همه جوانان و دانشجویان ایران عزیز را خواستاریم.