بر اساس نظر هیأت تعیین صلاحیت صورت گرفت؛

تأیید حکم رئیس دانشگاه هرمزگان در شورای عالی انقلاب فرهنگی

حکم دکتر مصطفی ظهیری نیا به‌عنوان رئیس دانشگاه هرمزگان در نشست شورای عالی انقلاب فرهنگی  تأیید شد.

دکتر محمد علی زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، بر اساس مصوبه جلسه 58 مورخ 1402/12/13 کمیته تعیین روسای دانشگاه ها - شورای عالی انقلاب فرهنگی دکتر ظهیری نیا را از تاریخ 1402/12/15 به مدت چهار سال به ریاست دانشگاه هرمزگان منصوب نمود.

شایان‌ذکر است: دکتر ظهیری نیا تیرماه سال جاری از سوی دکتر محمدعلی زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به سرپرستی دانشگاه هرمزگان منصوب‌شده بود‌.

مصطفی ظهیری نیا (زاده میناب_ 1354) دانش‌آموخته رشته جامعه‌شناسی (گرایش گروه‌های اجتماعی) از دانشگاه تهران، عضو هیئت علمی دانشگاه هرمزگان است که در سوابق مدیریتی و اجرایی خود، مدیرکل تحصیلات تکمیلی، معاون اداری، مالی و معاون آموزشی دانشگاه هرمزگان را دارد.