افتخاری دیگر برای دانشگاه هرمزگان 💠 اعطای جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی به استاد جوان دانشگاه هرمزگان

◀️ دکتر علیرضا نفرزادگان، عضو هیئت‌علمی دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی گروه مهندسی منابع طبیعی موفق به دریافت جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی از بنیاد ملی نخبگان شد.

افتخاری دیگر برای دانشگاه هرمزگان

💠 اعطای جایزه علمی دکتر کاظمی آشتیانی به استاد جوان دانشگاه هرمزگان

بنیاد ملی نخبگان باهدف حمایت از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی استادیاران جوان در دانشگاه‌ها، تسهیلات ویژه‌ای را تحت عنوان جایزه مرحوم دکتر کاظمی آشتیانی در قالب اعتبار پژوهشی و اعتبار تجهیزات به اعضای هیئت‌علمی که بر اساس شیوه‌نامه این جایزه برگزیده می‌شوند، اعطا می‌کند.
 این جایزه باهدف حمایت از فعالیت‌های پژوهشی استادیاران جوان به اساتید موفق در زمینه چاپ کتاب، انتشار مقالات علمی و ثبت اختراع اعطا می‌شود. اساتیدی که موفق به کسب این جایزه می‌شوند، از امکانات اولیه برای تجهیز فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اعتبار تجهیزات و همچنین حمایت از شرکت در دوره‌های آموزش حرفه‌ای و
توانمندسازی بهره‌مند خواهند شد.

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان