جناب آقای دکتر نوید احمدی نسب، عضو هیئت‌علمی مرکز مطالعات و تحقیقات هرمز دانشگاه هرمزگان، به همراه گروه تحقیقاتی زیست مواد خود، فصلی را در کتاب معتبر Bionanotechnology: Emerging Applications of Bionanomaterials به رشته تحریر درآورد.

*نگاشتن فصلی از کتاب معتبر Bionanotechnology: Emerging Applications of Bionanomaterials*

این کتاب علمی معتبر توسط انتشارات Elsevier در June 6, 2022 منتشرشده است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت آشنایی بیشتر با این کتاب به لینک زیر مراجعه نمایند.

جهت آشنایی بیشتر با این کتاب کلیک کنید

Chapter: https://www.researchgate.net/publication/361254494_Bionanomaterials_for_cancer_therapy

روابط عمومی دانشگاه هرمزگان